Ивета Костова: Искам да постигна индивидуалност

Ивета Костова направи своя дългоочакван дебют в попфолка с песента „Още те обичам“. Младата надежда на „Пайнер“ не крие, че вълнението е голямо и вярва, че песента ще докосне публиката, защото е много лична. Текстът е създаден от поетесата Мариета Ангелова и пресъздава нещо преживяно, нещо, в което много хора ще се припознаят.

“Разговаряхме с Мариета Ангелова много дълго. Тя искаше да ме опознае като личност, като характер, за да напише текста на “Още те обичам“. И аз помагах. Нали това е моята песен, исках да съм сигурна, че всеки, който я слуша, ще я почувства по същия начин, по който я приемам и аз. Истината е, че след като видях готовите стихове, всичко ми хареса на първо четене и не е имало корекции. Мелодията е много динамична и нахъсана, понася те в ритъма си, а оригиналният аранжимент е на композитора Пламен Станчев” – разказва Ивета пред „Планета“.

Участвала е доста активно и в създаването на сценария на лентата заедно с режисьора Николай Скерлев. За своята визия младата изпълнителка се довери на Моника Димова /грим/, Венета Христова /коса/, а стилът е на Стоян Апостолов – Стоянски.

Надява да се хареса на меломаните, защото няма по-точен критерий за успех от признанието им.

“Искам да постигна индивидуалност, да пея песни, които да докосват сърцата и да остават във времето. Имам идеи и се надявам да успея да ги реализирам с подкрепата на музикална компания “Пайнер” – подчертава тя.

Ивета Костова дебютира във фолка с „Още те обичам“

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!