Ивета и Радко се събират навръх Цветница

Ивета и Радко ще гостуват на българската общност в Чикаго, седмица преди да бъда даден стартът на клубните партита у нас. Младите звезди на “Пайнер“ са изпълнителите, на които се пада честта да подарят вълнуващи емоции и празнично настроение на сънародниците ни зад Океана за Цветница.

Точно в 23:00 часа /Чикагско време/на 24 април стартира директния LIVE streaming от София, а участието е екслузивно за достъп само в заведението Escape Lounge.

Поканата за парти от Ивета и Радко определено заслужава внимание, защото и двамата изпълнители са сред новите имена в попфолка, които набират все по-голяма популярност в България. Музикалните им проекти се открояват с модерно звучене, атрактивна визия и много заряд, а репертоарът им е подбран така, че да отговори на разнообразните предпочитания на публиката.

Двамата няма да пропуснат да изпълнят и обичани фолклорни мелодии, с които да предадат българския дух на сънародниците ни в навечерието на най-светлия празник, Великден.

Емоция, музика и много добро настроение очакват зрителите, а организаторите са предвидили различни и интересни изненади за всички гости.

 

Реклама

2 коментара към “Ивета и Радко се събират навръх Цветница”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!