Ивелина Колева с неповторим рожден ден

Ивелина Колева посрещна рождения си ден на 21 януари по различен и вълнуващ начин. Преди дни започна нейното първо турне в Америка.

Звездата получи много честитки и поздравления, а социалните мрежи й позволяват дори и далеч от България, да им се наслади и те да направят деня й още по-емоционален. Сред първите, които честитиха рождения ден на Ивелина Колева бяха нейната сестра Преслава и племеничката й Паола.

“Честит рожден ден, лельо! Не забравяй да ми купиш подарък от Америка“, написа шеговито Преслава под снимка със своята дъщеричка.

Началото на турнето на Ивелина Колева бе поставено с концерт в Ню Йорк на 18 януари, а с много вълнение публиката посрещна българската певица, пя и танцува под съпровода на нейните изпълнения.

В Ню Йорк тя успя да направи и кратка разходка, а сред емблематичните места, които посети бяха Бруклинският мост, Националният мемориален комплекс “11 септември“, Нюйоркската фондова борса и др.

За съжаление, поради метериологичните условия и отмяна на полета на Ивелина Колева, нейния концерт в Чикаго бе отменен, а организаторите на турнето, поканиха всички желаещи да чуят и видят на живо певицата, да дойдат на участието й в Чикаго, което ще се състои на 16 февруари в Еscape Lounge.

След срещата си с българската общност в Бостън на 20 януари, още днес Ивелина Колева гостува в Лас Вегас, а на 25 и 26 януари и Канада ще посрещне звездата на телевизия “Планета Фолк“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!