Ивелина Колева се озова сред арктически студ

С големи температурни амплитуди е белязано Американското турне на Ивелина Колева. След минус 10 градуса в Канада, певицата отлетя на топло във Флорида, където я посрещна много слънце и почти пролетно време. Това накара звездата на “Планета Фолк“ да остане максимално дълго на юг. Тя вече е във Вашингтон, където температурата е минус 12 градуса.

Сънародниците ни там я очакват за концерта на 1 февруари с много емоционални моменти и хубава музика. А още на следващия ден “полярният експрес“, както наричат климатичната аномалия, ще отведе Ивелина Колева в индустриалната столица на Америка – Детройт, където термометрите сочат минус 25 градуса.

Финалът на турнето й е на 16 февруари в Чикаго, а синоптиците прогнозират рекордните за този район минус 30 градуса. Мичиганското езеро и река Чикаго вече са в лед, но гражданите в Чикаго приемат тези студове с усмивка.

Усмивка ще грее и на лицето на Ивелина Колева, защото най-многобройната българска общност там със сигурност топлото им посрещане ще сгрее сърцето на певицата.

2 коментара към “Ивелина Колева се озова сред арктически студ”

  • Анонимен каза:

    Сестро, сестро ти си Ангел мой,
    сестро, сестро кой ми те изпрати?
    Сестро, сестро целувам ти гъза,
    сестро,сестро и кучетата не биха ме яли без теб сестро…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!