Ивелина Колева: Преслава е най-голямата в България - Signal.bg

Ивелина Колева: Преслава е най-голямата в България

Ивелина Колева  – сестрата на фолк звездата Преслава, посветена на фолклора

Ивелина Колева и Преслава имат три години разлика и са много близки. Ивелина изпълнява български народни песни и още от малка се занимава с музика.

„Да изпълняваш фолклор е гордост”, подчертава в  рубриката „Говори с Ива” на Ива Софиянска-Божкова. Въпреки това е на мнение, че в днешно време е много трудно да се пробие с авторска музика и то в този жанр.

За сестра си казва, че е по-буйната от двете.

„Постоянно търсим съвети една от друга. Не се критикуваме, имаме много самоирония и чувство за хумор. За мен тя е най-голямата в България”, смята певицата.

„Хората, които уважават това, което правя, ме знаят като Ивелина Колева. За тези, които не се интересуват от това, с което се занимавам, съм просто сестрата на Преслава”, допълва Ивелина.

„Най-големият успех на Преслава е, че е запазила себе си и че продължава да защитава близките си. Тя е като орлица. Всяка нейна усмивка радва”, казва тя за сестра си.

През април тази година попфолк звездата на „Пайнер“ официално потвърди новината, че е бременна.

„Когато ни каза се зарадвах изключително много. Отдавна мечтаем да си има дете. Знаехме само аз, майка и татко и успяхме да го запазим в тайна. Имаше клюки от много отдавна. Когато го обяви официално, вече успях да го изживея. Вълнувам се много и с нетърпение го очаквам”, разказва тя.

Дует на Преслава с друга звезда излиза до часове

2 коментара към “Ивелина Колева: Преслава е най-голямата в България”

  • steisi каза:

    Ивелинчето да спре забранените субстанции, че приказва бая глупости. Преславчето може само да отворя швепса на Лили Иванова, Васил Найденов, Йорданка Христова и много други.

  • Кики каза:

    Наистина е много добра Преслава, има глас, добре изглежда, просто перфектна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!