Ивелина Колева: Най-голямата награда е да правиш нещо, което обичаш

„Най-голямата ми мечта в професионален план е никога да не губя този хъс за работа“ – заявява фолклорната звезда

Ивелина Колева се радва на любовта на публиката. Тя не крие, че е един наистина щастлив човек, защото има възможност да прави това, което обича. В рубриката “Планета Блиц“ изпълнителката споделя, че най-голямата награда за нея е това, че е майка на страхотна дъщеря. Радва се, че има прекрасно семейство, родители и сестра.

В професионален план изпълнителката също се определя като галеник на съдбата.

“Най-голямата награда в професионален план за мен е, че това, което съм мечтала като малка, това, което съм завършила, мога днес да работя. Правя го с огромно удоволствие. Имам сцената, имам най-добрата телевизия, най-добрите продуценти и мога да издавам моята музика. Няма по-голяма награда от това да правиш нещо, което обичаш“ – признава Ивелина Колева.

Изпълнителката си припомня за първите стъпки в музиката, направени благодарение на майка й. Именно тя е положила основите на музикалната култура на своите дъщери, а след това ги е записала в център за работа с деца.

Ивелина разкрива, че сега самата тя е записала своята дъщеря в подобен център. Виктория вече бележи и първите си успехи на музикалната сцена.

“Вдъхновение черпя от стари песни, от автентични мелодии, от колеги. Когато чуя нещо хубаво ми идва нова идея, както и когато прочета интересна книга, гледам филм, чуя впечатляваща история или легенда“ – споделя звездата.

Обича тайните и винаги има нещо скрито, нещо записано, което чака да му дойде времето.

“Най-голямата ми мечта в професионален план е никога да не губя този хъс за работа, да имам нови музи постоянно и да изпея най-хубавите си песни“ – подчертава тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!