Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев заедно

Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев използваха хубавите дни в началото на септември за една зареждаща разходка в Родопите. За почитателите им не е тайна, че освен колеги двамата са и добри приятели, и когато имат възможност споделят време заедно.

Наскоро Ивелина Колева бе в Пловдив и това бе повод за среща със Здравко Мандаджиев и семейството му. Веселата компания реши да прекара един вълнуващ ден в планината, като избра Родопите.

Те посетиха Чепеларе и Пампорово, където се впуснаха в забавни изживявания със своите наследници – на алпийския тролей и във въжения парк. Всички са категорични, че отново биха посетили тези прекрасни български кътчета, за да се заредят с хубави емоции.

Дали пък тази среща няма да стане повод за нов съвместен проект между изпълнителите, засега не става ясно, но със сигурност публиката би била много щастлива.

До момента Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев имат един дует “Бате, Василе”, както и трио с Пепи Христозова – “Дядо попе“.

Изпълнителите са подвластни и на емоциите покрай началото на новата учебна година. Певицата с гордост изпраща на училище своята дъщеря Виктория, която вече е в 8 клас в музикалното училище в Добрич, а певецът, който е преподавател в Общински детски комплекс Пещера, очаква с нетърпение срещата си със своите ученици.

Реклама

1 коментар към “Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев заедно”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!