Ивелина Колева изненадва феновете

Ивелина Колева подготвя нов самостоятелен албум, който ще бъде трети в дискографията й след “С мерак, любов и песен“, издаден през 2014-а и “Добруджа на хляб мирише“ от 2016-а.

Ивелина Колева със затрогващ проект – „Майчина земя“

“В изминалите няколко години представих доста нови заглавия, които бих искала да събера на едно място и да зарадвам моите почитатели. Публиката истински обикна песни като “Черна кокошка“, “Циганка“, “Следа“, “Майчина земя“ , “Шопска мерудия”,”Ума съм си загубил“, дуета с Николай Славеев – “Сакам да ти влезна в сърцето“, триото с Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев – “Дядо Попе“ и други, затова вече мога да издам, че ми остава ми да запиша още една песен, която ще финализира работата ми по диска“ – припомня тя пред Планета ТВ.

Най-запалените фенове на певицата знаят, че освен с музика, ежедневието й е изпълнено с вълнуващи пътешествия, спорт и срещи с приятели.

В социалната мрежа тя споделя най-интересните моменти от ежедневието си в снимки и кратки видеа, които показват, че е любител на здравословния начин на живот и често може да бъде засечена в спортната зала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!