Ивелина Колева в централата на CNN

Този уикенд са последните срещи на Ивелина Колева с българската общност зад Океана. Днес е концертът на изпълнителката в Атланта, а финалът е запазен за най-многобройната българска диаспора в Америка, тази в Чикаго, на 16 февруари.

Ивелина Колева със сигурност ще запомни първото си турне в САЩ и Канада, не само заради температурните амплитуди, но е заради хубавите преживявания по време на престоя си, съобщават от Планета ТВ.

В Атланта тя бе посрещната от семейството на своя съгражданин Стилиян Георгиев – Лъвското сърце, който е един от най-добрите сумисти в историята на този спорт в България, а и по света с многобройните си световни и европейски титли.

Ивелина Колева посети централата на популярния новинарски канал CNN и не пропусна да сподели впечатленията си, придружени с шеговит анонс: ”Толкова задобрях с английския, че ме поканиха за водеща в CNN!!!”

В Атланта тя разгледа още музея на Кока Кола, Мерцедес Бенц, стадионът, където се е провел Супербоул, Олимпийският парк, домакин на Игрите през 1996 година. Именно тук Стефка Костадинова постигна своя олимпийски връх.

В България певицата вече е очаквана с нетърпение от своите близки и почитатели, които не крият желанието си съвсем скоро да я аплодират на живо.

1 коментар към “Ивелина Колева в централата на CNN”

  • Експерт каза:

    Разбивачката на семейства с летящата метла душеща пръднята на сестра си и до там ли стигна?Вече и там са я разбрали що за стока е да си доизкара изпросеното първо и по всяка вероятност и последно турне, да яхва метлата и на обратно докато не е разтурила още семейни гнезда влизайки като змия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!