Ивелина Колева в Космическия център на НАСА

Наричат Хюстън – Космически град. В това се убеди и самата Ивелина Колева по време на посещението си в Космическия център на НАСА “Джонсън” в Хюстън. Това е единственото място в света, където гостите могат да се насладят на пътешествие, като последват приключенията на американските астронавти. Спускаеми апарати и обекти, завърнали се от орбита, както и свръхзвукови самолети, впечатлиха фолклорната певица, а тя с гордост си припомни, че в Космоса лети и песента на Валя Балканска “Излел е Делю хайдутин”.

Ивелина Колева е в разгара на своето американско турне, което я дарява с незабравими емоции и много нови приятелства. В едно от последните клипчета, които певицата публикува в социалните мрежи, тя се включва на живо от Капитолия, Конгреса на САЩ:

“В момента се намирам във Вашингтон и ми е супер забавно и интересно. В същото време имам усещането за нещо строго секретно и тайнствено. Ходих до Белия дом, исках да се снимам пред централния вход, не се получи, защото преминаха колите с охраната на Президента и беше невъзможно. За сметка на това си направих снимка от мястото, където доста често репортерите излъчват на живо. Много е студено, но самата емоция да дойдеш, да видиш и да усетиш, някак си те държи емоционално сгрят.”

До края на турнето на Ивелина Колева остават четири концерта. Вчера певицата бе специален гост на Българското парти в Хюстън, а още днес ще зарадва своите почитатели в Денвър с оригинален репертоар. Последните срещи с нашите сънародници в САЩ са в Атланта и Чикаго, съответно на 15-ти и 16-ти февруари.

2 коментара към “Ивелина Колева в Космическия център на НАСА”

  • Анонимен каза:

    JALNATA iVELINA, NE SE PREDSTAVI S HUBAVI TOALETI V aMERIKA! KAKAVA E TAZI SELSKA ZELENA POLA? iZGLEJDA SMESHNO. PEE MNOGO HUBAVO, NO AKO NE BESE SESTRA NA PRESLAVA NIKOI NYAMASE DA I OBIRNE VNIMANIE.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!