Ивелина Колева вдъхновена за нови проекти - Signal.bg

Ивелина Колева вдъхновена за нови проекти

Ивелина Колева разкрива, че никога не е имало завист между нея и Преслава

Ивелина Колева обича да пътува и да се наслаждава на красивите кътчета както в България, така и по света. Този път предпочитанията й я отведоха към местността Побитите камъни. Известна с това, че е единствената естествено формирана пустиня в Източна Европа и привлича туристи от цял свят.

Специално за своите почитатели изпълнителката на „Пайнер“ сподели и кадри от това красиво място. Снимките впечатлиха и последователите й. Другата дестинация, до която изпълнителката виртуално отведе феновете си бе “Вълшебен извор”. Това е едно приказно място в близост до Девня.

Заредена с много енергия от красотата на природата, Ивелина Колева продължава работата си по нови проекти, с които да зарадва публиката.  Да изпълнява фолклор за нея е гордост. Певицата не крие, че да се пробие с авторска музика в днешно време е много трудно. Именно затова е щастлива, че е успяла да се наложи с авторските си композиции на фолклорна основа.

В песните си тя възпява живота и трепетите на обикновения добруджанец – от бита до любовта, като се старае да обогатява българските ритми и да ги прави достъпни за младото поколение.

Ивелина Колева разкрива, че никога не е имало момент на завист или съревнование между нея и Преслава, а напротив – искрено се радва на успехите на по-малката си сестра. Двете постоянно търсят съвети една от друга.

“Хората, които уважават това, което правя, ме знаят като Ивелина Колева. За тези, които не се интересуват от това, с което се занимавам, съм просто сестрата на Преслава”, допълва още певицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!