Иван Дяков с най-хубавия подарък за дъщеря си Ивана

Иван Дяков и неговата дъщеря Ивана бяха специални музикални гости на третото поредно издание на фолклорния концерт – спектакъл “Етно България”. Фестът се състоя през уикенда в парк “Европа” в Торехон де Ардос, Мадрид.

Под мотото “Заедно, за да бъде България”, фолклорният спектакъл продължи повече от три часа, а многобройните участници от България и Испания превърнаха този ден в незабравим празник на българския дух.

В програмата се включиха танцова формация “Чудесия” от Пазарджик, фолклорни и певчески ансамбли от Мадрид, Валенсия, Барселона и Палма де Майорка. Красиви българки, живеещи в Испания, представиха стилизирани народни носии на русенската дизайнерка Елена Христова.

Кулминацията на фолклорния фестивал беше концерта на Иван Дяков и неговата дъщеря Ивана. Те дадоха старт на своята програма с една от най-емблематичните песни в репертоара на обичания изпълнител, “Кате, Кате”, а финалът беше поставен “Хубава си, моя горо”.

Цялата емоция, която се създаде по време на фестивала със сигурност ще се помни дълго, както от изпълнителите на “Пайнер”, така и от всички участници и гости. За Ивана Дякова този концерт също е много специален, защото е най-хубавият подарък за рождения й ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!