Ивана: Ще правя всичко наобратно, за да мога да бъда себе си

Ивана разказва за празника, с който отбеляза двойния си юбилей.

“Когато мислех как да празнувам юбилея, си казах, че ще бъде много интимно парти, така както работя и както го правя по участия – да имам диалог с гостите, да имам контакт с всеки един. Когато ми се каже да правя нещо по сценарий и под час, то не се получава. Аз съм човек, който импровизира и сега ако ме попиташ какво ще кажа на гостите, няма да мога да ти отговоря. Ще реагирам в момента, както го усетя” – казва тя пред “Автограф” минути преди да започне концерта й.

Ивана споделя и каква идея я е водила за провокацията в някои от големите й хитове, които зазвучават по нов начин.

“И тъй като не ми се седи на едно място, исках да ги чуя в друг вариант – леко в джаз, другата пък в латино. Дано да се харесат. Но аз нямам намерение да бягам от моя си поп-фолк. Там, където текстът за мен е адски важен, за това, което имам да изплача с гласа и с душата си. Така че това не е залитане. То е точно импровизация. Тези песни са събрани в един общ албум, който се появи точно на 31 януари. Това беше и идеята, за да бъде подарен на всеки един от гостите. Той се казва “Същата и не съвсем”, който е малък комплимент към този ден и към моите почитатели. “Нещо неТипично”, “Като на 17”, “Шампанско и сълзи”, всичко, което се сетите. С други думи, това ще е нестандартното лудо парти на Ивана” – обяснява тя.

Много гости пристигнаха с огромни букети и подаръци, за да уважат любимата си певица и приятелка. Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Евгени Минчев, Роси Пейчева, Славка Калчева, орк.”Канарите”, Борислав Соколов – Бони и куп други известни личности разказаха пред водещата Галя Димитрова спомени от познанството си с Ивана. Те споделиха с какво ги е спечелила.

“Да, променена съм, но тя промяната е в характера, като помъдряване, когато на моменти си казваш: “Тези грешки няма да ги правя” и си мислиш, че си се научил, че си пораснал. Но аз харесвам себе си и ми се иска и занапред да съм такава, различна. Не искам да влизам в клишета. Ще се постарая да правя всичко наобратно, за да мога да бъда себе си – хаос и в същото време брилянтен ред в главата ми като концентрация, бърз ум и действия. А 20 години на сцената са достатъчно. Имам много сили още. Тепърва започват големите неща. Трябваше да направя първата стъпка и да го пожелая толкова силно и сега съм убедена, че ще е факт. Дали ще стане тази година или следващата, само да е здраве и живот. Това искам, не повече. Другото е музика и любов. Същата и не съвсем? Май същата…” – казва още Ивана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!