Ивана: Трябва да правиш нещата с желание, парите идват впоследствие

Ивана разказва за първата си съвместна песен със сина на Стояна -Ванката. Дуетът “Искам да съм голям“ се появи наскоро и провокира силен интерес в медийното пространство.

“Иван, откакто се е появил, си пее и веднага се усеща, че пее точно и напълно в тоналност. Отдавна му бях казала, че някой ден ще му направя една песен. И така реших да направя изненада за всички на 31 януари, на моя рожден ден. Той самият до последно не вярваше, че дотогава ще има готова песен.“ – споделя певицата.

Ванката направи своя дебют на голямата сцена на партито “Ивана – 20 години на сцената”, където предизвика истински фурор с изпълнението си. Това обаче съвсем не е първият път, в който малчуганът излиза пред публика. Кръстницата му Ивана няколко пъти му е давала поле на изява по време на свои участия за празниците на градовете.

“Той в един момент събираше повече овации от нас с майка му и колегите. В него има някаква страшна харизма… А оттук нататък дали ще стане звезда, зависи много от него. Ние двамата много си говорим за това, защото успехът трябва да бъде подплатен, а един артист постоянно да се усъвършенства.“ – обяснява изпълнителката пред Trafficnews.bg.

Певицата на народа откровено говори и за това има ли амбиция да продуцира млади таланти.

“Песента на Иван беше и като продуциране от моя страна, защото аз заставам с цялата си отговорност зад нея, а не Иван който е на 8 години. И всички добри, и не толкова добри отзиви знаех, че ще дойдат върху мен или върху майка му и баща му. Бих казала, че с децата се работи по-честно и по-истински, докато при нас, не знам… Може би не съм открила този талант, на който да заложа и да кажа: „Ок. Зад това заставам с името си, авторитета си, закрилата си“. Но времето ще покаже, не е изключено в бъдеще и това да се случи.“ – казва тя.

Ивана не крие и своята житейска философия като обобщава: “В този живот аз разбрах едно, единствено нещо – трябва да правиш нещата с желание и тогава да мислиш за пари. А парите си идват впоследствие. Когато нещо трябва да донесе доход, то ще си дойде от само себе си. Но първо – идеята, вдъхновението, енергията и хъса, който трябва да вложиш в идеята.“

1 коментар към “Ивана: Трябва да правиш нещата с желание, парите идват впоследствие”

  • Ж.Б. каза:

    Детенцето е много чаровно и много радва! Браво и успех на малкият голям мъж!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!