Ивана с признание към знаменит актьор / ВИЖ

Ивана сподели възхищението си от актьора Димитър Маринов, с когото се срещна навръх 24 чай. Фолк певицата не скри емоцията си от времето, прекарано в компанията на човека, който през 2019-а става първият български актьор, качил се на сцената на Оскарите.

„Беше толкова хубаво да празнувам 24-и май – ДЕНЯ НА ДУХОВНОСТТА с един толкова ерудиран, фин и знаещ човек- Димитър Маринов! Благодаря ти, че ми припомни колко уникален и колоритен е българският език! Човекът, който 19 години не се е прибирал в България, ме изпълни с удивление и надежда! С нетърпение очаквам новата дата, за да се включа в твоята АКАДЕМИЯ ЗА АКТЬОРИ!“ – написа изпълнителката в социалната мрежа.

Тя публикува и снимка, на която са двамата с Димитър Маринов.

Ивана: Има хора, които са ме прекарали

5 коментара към “Ивана с признание към знаменит актьор / ВИЖ”

  • Кера каза:

    Ванче, разказа ли му на Митко как си разчисти гардероба вместо да ги дариш парцалите си – ги изхвърли на боклука. То и ти да беше се метнала в контейнера нямаше да липсваш на никой пък и с тази нова визия дето я турна- вече стана ясно от къде ти идват и корените. Много черна стана нещо ма Иванке, няма кинти за фон дьо тен ли ма? УЖАС! Ивана е циганка!!!

  • Димитър адаш каза:

    Удивителни са! Един до друг, стойностни и можещи! Ивана, ти остана най-почитаната в жанра, всички стойностни българи ти се възхищават и с еадост позират до теб!

  • Мими каза:

    Ивана да се обади на Рени да се видят. Едната ще пее „Като птица съм свободна…“, другата „Какво ще кажеш да се напием…“. Ивана ще замъкне Рени в първата кръчма да се напият, после ще се скарат. Рени ще реве: От както дойде в Пайнер ти %та промени, хонорара ми разби и кариерата срина ми. После ще ревне сърбите писаха песни за мен, а ти наготово с кавъри, подвазва се на шефа и те направи Мега звезда, а мен изгони. Нямаш стойностни песни само за пиене, които са ми любими, защото аз без дамъджана не мога. Другата ще ревне: „Аз съм певицата на народа, знаеш ли коя съм?!“ Докато не се напият, като говеда, най-вече Рени и Ивана не я пребере на гръб до тях. Не, че някой се интересува от звете лели…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!