Ивана: Смених много диети и накрая избрах

Певицата на народа с два големи концерта

Ивана сподели интересни подробности за личния си живот и за предстоящите си изяви на сцената.

„Започна да се връща настроението у хората. Ние сме социални същества и искаме храна за душата. Аз лично искам да пея, защото това е моето лечение, така се чувствам полезна и се зареждам“ – каза тя в „Тази събота и неделя“.

Певицата на народа се подготвя за предстоящите си концерти „Шампанско и сълзи“,  които ще се състоят в летните театри на Варна и Бургас.

Ивана обяви важна новина

„Чудя се как да подредя песните. Иска ми се началото да е по-тежко, да започна с песни, които не мога да изпея в нощен клуб или на фирмено парти, където хората искат само хитове. Обаче дъщеря ми Теодора, която е режисьор на концертите, казва: „Мамо, с тези песни в началото ще трябва да раздаваме антидепресанти“. Така че, вероятно от средата нататък ще се промени сценарият и ако хората искат купон, ще е купон“ – разказа певицата.

Въпреки че Ивана живее в Пловдив, все още не е решила дали да направи концерт в Античния театър, каквито изяви направиха доста изпълнители от различни жанрове.

„Животът ми е толкова динамичен, че когато станах на 50, си казах: Верно ли станах на 50? Не се усещам на толкова. Още ми се работи, още ми се правят луди неща. Искам да провокирам себе си“ – призна тя.

Ивана се втали до неузнаваемост/ ВИЖ

Обичаната изпълнителка в момента се намира в топ форма, но признава, че рецептата за това при нея не е дисциплината, ако изобщо има рецепта. Заради проблемите с щитовидната жлеза е минала през операция и „хормоните се въведоха в някаква форма“.

„Смених много диети и накрая се спрях на „Зоната“. Не е трудно, вече 8 години съм с нея, като от време на време я нарушавам. Сега съм се стегнала, защото за концертите трябва да отслабна с 3-4 килограма. Всички артисти знаят, че камерата качва едни 5-6 кг, така че трябва да си надолу. Сега съм в зелената зона на „Зоната“ – поясни звездата на „Пайнер“.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!