Ивана призова: Спешно ми трябва мнението ви!

Ивана  вече 20 години е еталон за хубава музика, професионализъм и отдаденост към публиката. Певицата се стреми да бъде на една вълна с почитателите си, което е част от рецептата й за успех през годините. Сега тя отново се допита до феновете за предпочитанията им относно новия й албум

“Спешно ми трябва мнението ви за селекцията на предстоящия ми албум. Дали моите любими песни са и вашите?! ДАЛИ да бъдат само най-утвърдените и известни песни или не толкова популярните?“ – призовава в своя пост изпълнителката.

Последва истинска вълна от мнения, в която бяха изброени много емблематични заглавия от репертоара на Ивана. Включиха се и нейни почитатели от чужбина, а други не скриха, че биха искали новия албум на Мегазвездата на телевизия “Планета“ да включва нови композиции.

Припомняме, че навръх Ивановден певицата засне видеоклип към предстоящия си сингъл. Тя сподели и клипче от снимачната площадка, с което заинтригува меломаните.

2 коментара към “Ивана призова: Спешно ми трябва мнението ви!”

  • ненко каза:

    1The man 2Тръгвам с тебе 3Недей 4Недей (ремикс) 5Душ или направо 6Уникална 7Ало, девойките 8 Искам още 9Много си готин 10Ех, любов 11 всичко е наред 12Твое копие 13 мога и без теб и други хитове но тези песни задължително да бъдат включени никъде ги няма . ивана заслужава да ги включи тези песни в този албум феновете ще бъдат съгласни с мен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!