Ивана предизвика фурор в Лондон

Концертът на Ивана и нейния бенд в Лондон на 10 март премина при изключителен успех. Залата на Selby Centre се оказа малка, за да побере всички желаещи да отбележат заедно с Певицата на народа Празника на жената. Сред публиката преобладаваха дами от различна възраст, не липсваха и кавалери, без които емоцията нямаше да бъде същата, съобщават от Планета ТВ.

Ивана откри своя концерт с един от най-емблематичните си хитове – “Аз съм с теб”. Последваха много лирични песни. Специално място беше запазено за обичани народни мелодии и кръшни хора, без които не може да мине нито един български празник.

В разгара на купона певицата не се стърпя да отправи своето специално послание към всички българи, присъстващи в Selby Centre.

“Досега винаги, когато съм ходила в чужбина, съм призовавала нашите сънародници да се върнат в Родината. Сега, като виждам как добре сте се устроили и може да помагате и на вашите близки в България, няма да го направя. Бъдете щастливи там, където сте избрали да бъдете!” – каза тя.

Тези силни думи бяха последвани от чувствено изпълнение на “Ало, мамо”. Това е една от най-подходящите песни за случая, която развълнува всички присъстващи. Музикалният спектакъл на Ивана и нейния бенд продължи повече от три часа. Финалът му бе ознаменуван от нестихващи аплодисменти и няколко биса.

На следващия ден звездата на „Пайнер“ се възползва от малкото свободно време преди полета. Като всяка суетна дама,  тя се отдаде на шопинг в най-големия МОЛ в английската столица, разположен в Олимпийския парк. Изпълнителката  попълни своя гардероб с няколко тоалета в стила на най-новите модни тенденции за сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!