Ивана: Понякога спорим с часове

Ивана остана вярна на себе си през годините и с право спечели най-голямата награда – титлата Певицата на народа. Въпреки че няма рецепта за успех, признава, че не прави нещата като всички останали.

“Винаги искам във всяко едно нещо, дори да е най-дребният пост в социалните мрежи, във всяка една песен, да има моя почерк. Да не е само, защото някой друг го е правил и аз да се опитам да тръгна по този добре утъпкан път, който е добре познат от някой друг преди мен. Хората не умеят да се шегуват и не разбират самоиронията, която аз обожавам. Много често я използвам и в интервюта, и в ежедневието си” – казва тя пред  в. “Всичко за семейството”.

Чувства се отговорна първо към себе си и затова изпипва всеки детайл в песните си. Важни са й посланията в тях.

“Музикалната линия е въпрос на вкус, но ако направя нещо, което не е хубаво като текст, няма сън да ме хване, дори една дума да не е на мястото си веднага се отива и към отговорността към почитателите. Понякога с авторите спорим с часове “в” или “но” е по-подходящо, до такива детайли стигаме. Едва ли смисълът ще се промени толкова и едва ли някой чак толкова задълбочено би анализирал песните ми, но за мен е важно” – подчертава певицата.

Ивана: Успявате да ме накарате да се чувствам значима

В началото на годината звездата на „Пайнер“ анонсира, че подготвя нов албум.

“Това ще са песни, които през последните 6-7 години са излизали в различни компилации, но не са били събирани в мой албум. На фона на големите ми хитове те останаха малко незабелязани” – казва тя.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!