Ивана отново в капана на „Сладко отмъщение“ / ВИЖ

Ивана отново падна в капана на „Сладко отмъщение“. Телевизионното предаване стартира отново след дългогодишно прекъсване.

Зрителите си припомниха как през пролетта на 2002 година телевизия “Планета” и “Сладко отмъщение” се съюзиха в името на идеята да направят скрита камера на Ивана. Те си припомниха и моменти от епизода, в който се разиграва ситуация как певицата трябва да осинови “милото и сладко” животинче – мравояда Хуанито.

Тогава тя влиза в ролята на водеща в документален филм за осиновяването на екзотичното животно от Софийския зоопарк, попадайки в редица комични и неочаквани ситуации.

18 години по-късно звездата на “Пайнер” отново стана „жертва“ на предаването и за втори път бе удостоена със статуетката “Златен шаран”.

В новия сезон на предаването Ивана планира да прекара страхотен ден с дъщеря си на рождения ѝ ден, но не подозира, че ще се окаже главното действащо лице в истински филмов сюжет.

Първо певицата ще се срещне със свой верен фен, който мечтае да бъде част от музикалната индустрия.

Изненадите няма да спрат до тук, защото предстои среща с още един неканен гост, който е подготвил незабравима изненада, свързана с личния автомобил на певицата.

3 коментара към “Ивана отново в капана на „Сладко отмъщение“ / ВИЖ”

  • Емчо каза:

    Много нагло държание показа! Като цяло я харесвам, но не подозирах как се държи с хората… Добре, че беше скритата камера да видим какво представлява, защо не се държи така с хората и когато я снимат! Първо беше много арогантна към сервитьора, после удари ръката на полицая… Всички много добре знаем на кого се обади.. Нали като си известен имаш връзки звъниш насам, натам, а нормалните хора като нас да се спасяват кой как може… техниката и била вътре…

  • Таня каза:

    Циркът ти свърши, Ивано. Най-накрая хората видяха що за безскрупулна, мръсна хитруша си всъщност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!