Ивана: Нямам намерение да спирам

Ивана днес отбелязва двоен юбилей- 50 житейски и 20 години на сцена. Едно “Обичам те” изпращат музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” на една от най-популярните и харизматични български изпълнителки. Певицата на народа още вчера изненада своите почитатели с новия си видеоклип “Едно Обичам те”, с което засвидетелства любовта и уважението си към всички тях.

“Ивана – каквото и да изпее е класа! Отново уцели десетката!”, “Тази жена и 100 години да минат, ще си остане уникално красива!”, “Само като прочета Ивана и знам, че ще е нещо качествено!”, “Велика жена, човек как да не я обича! Ивана си е легенда, честит юбилей!”, “Певицата с най-смислените текстове, с най-истинските послания и естествено присъствие вече 20 години! Обичаме те, Ивана!” – пишат някои от почитателите на звездата.

Днес програмата на телевизия “Планета” също ще бъде изпълнена с най-големите хитове на Ивана. А в “Звездно” без тайни рожденичката е откровена.

“Направих достатъчно и много силни песни, които и след мен ще останат и нямам намерение да спирам. Сега празнувам юбилей и 20 години на сцена – много време за някои, малко време за другите, които са по-големи от мен, достатъчно време, в което съм поставила основите на музиката, която пея, от която няма да избягам, но може би тя ще звучи и вече звучи при мен, в моята глава, аранжирана по някакъв друг начин. Ще си остана в жанра, няма да избягам, защото обичам тази музика, изпята по моя начин. Искам да пея така, както сега го усещам – с много чувство, с толкова много душа, с толкова много дъх във всяка една фраза. Така ми се пее. И така ще продължавам, надявам се, с Божията воля…” – споделя тя.

“Същата и не съвсем” – така Ивана се определя в днешния ден. Това е причината точно днес да се появи най-новият й албум с това заглавие. Музикалният диск съдържа осем песни, а какви са изненадите, ще научите, когато го вземете в ръцете си. Кулминацията на празника на Ивана днес е клубното парти в Пловдив, което тя организира за своите приятели, близки, колеги и почитатели.

“Ивана – същата и не съвсем – 20 години на сцената” ще покаже новата Ивана – по-щура и непредсказуема, но винаги даряваща любов на хората.

2 коментара към “Ивана: Нямам намерение да спирам”

  • фолк фен каза:

    Албум с 8 песни… ? Направо се е изсилила… 😀 На времето правеше хубава музика и качествени текстове. Но от 10 години насам нищо стойностно. Иначе и тя включи латерната “ ще пея по моя начин и както аз си искам“ знаейки че не може да направи хит.
    Иначе браво, че е отслабнала, ама сега със всичките тези филъри в лицето, главата и изглежда несъразмерно голяма спрямо тялото…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!