Ивана: Нищо хубаво не е забравено

Ивана и нейният бенд се радват на изключително интензивно лято, наситено с много концертни изяви. Музикантите вече участваха в няколко големи събития край морето в курортите Бургас, Несебър и Китен, които ги заредиха с много емоции и добро настроение.

“Нищо хубаво не е забравено“, казва Ивана и разказва, че тези концерти са я върнали във времето на големите турнета, които музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ правеха преди години.

“Шампанско и сълзи“, “Като на 17“, “Последна чаша“, “Дъжд от Рози“, “Ах, тези пари“ и сега успяват да събудят същите силни емоции, както във времето на своето появяване.

“Явно хората и днес търсят истинската музика, хубавата мелодия и стойностния текст в песните“, категорична е певицата.

Само след няколко дни за Ивана и колегите й от бенда, предстоят нови срещи на концертната сцена с феновете. На 26 юли те ще пеят във Варна и гарантират, че всеки от публиката ще намери своята любима песен.

Два дни по-късно ще бъдат и в Китен, а голямото предизвикателство за всички тях е Първият авто-мото фестивал на 10 август в Боровец. В продължение на 3 дни, на 3 сцени, ще звучи различна музика – рок, техно и фолк, а за Ивана е провокация да привлече разнородната публиката пред своята сцена.

2 коментара към “Ивана: Нищо хубаво не е забравено”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!