Ивана казва смело своята истина за нещата от живота

Истинско музикално пътешествие в годините предложи Ивана на публиката във Варна по време на своя самостоятелен концерт “Шампанско и сълзи”. Няма да бъде пресилено ако кажем, че Певицата на народа, както често наричат звездата на “Пайнер”, отвори сърцето си и показа емоции, дълбоко скрити в душата си, съобщават от „Планета“.

Песни за приятели, песни за любови, песни за хубавите неща в живота, но и песни, които ни вдъхват сили и увереност, когато имаме нужда от подкрепа, от приятелски съвет или просто да знаем, че не сме сами… – така започна концерта в Летния театър на Варна.

Ивана непрекъснато общуваше със своята публика и лиричния герой в спектакъла “Шампанско и сълзи”, а именно старият приятел – барман, който в годините неизменно е бил близо до певицата. Именно него тя попита: “Има ли любов след любовта? Мислиш ли, че двама души, които са умирали един за друг, след като се разделят, могат спокойно да си разказват за новите любови? Да се радват на щастието на другия без да се ревнуват…”

Ивана с ексклузивно видео от концерта си във Варна/ ВИЖ

Най-силният момент в концерта й във Варна бе този, в който певицата трябваше да представи една от най-емблематичните песни в репертоара си, а именно “От извора”. В оригиналния видеоклип е снимано семейството на певицата – нейните родители, дъщеря й Теодора като малка. Но сега за първи път “От извора” се превърна в песен-посвещение, послание към човека, който винаги е бил пример и голямата опора в живота й, а именно нейния баща Тодор, който само преди няколко месеца без време напусна този свят.

“Моят баща беше… Моят баща Е едно огромно сърце, пълно с любов. Небето има голям късмет, че такъв добър човек вече е горе…” – през сълзи сподели тя с многобройната публика, която буквално експлодира в аплодисменти в подкрепа на любимата си звезда.

Освен обичайните “заподозрени” в този празник на хубавата музика – Стояна, Румен и Васил Иванов, в спектакъла “Шампанско и сълзи” като специален гост Ивана покани младия изпълнител Радко, а той достойно се представи, успя да грабне публиката и доказа, че с право е избран за “Гласът на България”.

Варна още говори за концерта на обичаната изпълнителка. Ред е на Бургас – на 6 август Летният театър в Морската градина посреща на своята сцена Ивана и нейния бенд. Какви още изненади е подготвила певицата, съвсем скоро ще разберем. Билетите вече са в продажба на каса “Часовника” и на Летния театър в Бургас.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!