Ивана и Преслава на сцената със Саша Матич и Цеца Величкович

Ивана и Преслава се срещат със Саша Матич и Цеца Величкович. Това ще се случи по време на “Банско Балкан Фест 2019“. Събитието се провежда за трета поредна година и утвърждава имиджа на града като фестивалната столица на Балканите.

На 6 септември гостите ще могат да се насладят на хитовете на Преслава и великия сръбски певец Саша Матич. На следващия ден всички ще гости ще се насладят на рециталите на Ивана и суперзвездата на сръбската музика Цеца Величкович. Водещ на “Банско Балкан Фест 2019“ ще е Иван Динев – Устата.

Началото на празника ще бъде поставено в 19:00 часа. Входът за събитието е свободен и всеки, който желае може да живо да аплодира звездите на Балканската музика.

Няма съмнение, че предстоят емоционални вечери, в които изпълнителите ще дадат максимума от себе си и ще дарят всички присъстващи с незабравими емоции.

Реклама

4 коментара към “Ивана и Преслава на сцената със Саша Матич и Цеца Величкович”

 • Милка каза:

  Тия пък не спряха с тия селски панаири и събори. Преса нали е голямата зведа, що не пее в залите, ами по такива селски вечеринки.

  • МАРИО каза:

   Защото е най-изкуствено наложената от Пайнера звезда и ако не я буташе, сега нямаше да е никъде, дори на тези съборчета. 😀

 • Еми каза:

  Ама те няма да пеят заедно? Нашите ги подгряват и слизат от сцената, после се качват истинските звезди. Може и да не се засечат даже.

 • Kalina каза:

  Ивана и Преслава бихте ли направили дует ?
  Аз много искам да направите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!