Ивана и Ивелина Колева със специален концерт

Ивана, Тита и Неда Украден гвоздеят на “Пловдив Мези”

Стенли & Фънки също ще забият на фестивала на балканската скара

Ивана и Ивелина Колева ще зарадват публиката си в Пловдив. Европейската столица на културата  домакин на фестивала на балканската скара и хубавата музика – “Мези”. На една сцена от 5 юни до 9 юни пеят музикалните звезди Неда Украден, Ивана, Стенли и Тита. С комедийни скечове пък ще забавлява Красимир Радков.

Още първия ден на фестивала музикален тон даде сръбската изпълнителка Неда Украден, която много пъти е споделяла, че Пловдив е сред любимите й градове и с радост пее на това място, когато я поканят. Изявата й бе подгрявана от колегите й от Rebus bend. На 6 юни сцената на “Пловдив Мези” завладя поп лолитката  Тита, а освен нея с порция хитове страстите нажежиха дуетът Енчев и Мариета.

По пантофи днес ще пристигне Ивана, която както е известно живее в града под тепетата. В деня на изявата й (7 юни) с фолклорна програма ще зарадва публиката и Ивелина Колева.

Рок адреналинът е запазен за феновете на 8 юни, когато сцената е за Стенли и Фънки, както и музикантите от Хоризонт. В последния ден от “Пловдив Мези” освен музика, ще има и много смях със скечовете на Краси Радков. Музикалното оформление ще е поверено на Виво Монтана.

Извън музикалните събития, в обедните часове ежедневно се провежда детска анимация. След 18 часа пък има игри с награди като “Час по родолюбие” и турнири по белот и табла. Сред атракциите е и състезание по надяждане с кебапчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!