Ивана: Има хора, които са ме прекарали

Ивана говори открито за голямата промяна в живота си. Тя не крие какво най-много й е тежало през годините и как е преодоляла това.

„Ако трябва сега се върна 10 или 15 години назад, ще се кажа: Как е възможно да се предоверяваш толкова много. Така да ти се случат нещата, че в момента да имаш да взимаш едни 200 хиляди лева от хора, които са ме прекарали и се правят на луди“ – признава певицата в „Неделята на NOVA“ и е убедена, че няма как да си върне парите.

„Аз мислех, че човек, когато каже една дума, тя тежи. Няма нужда от документи, няма нужда от договори, няма нужда от запис на заповеди… И е болезнено, и се ядосваш на себе  си, че съм била такава глупачка. А това са средства, които съм изкарала в продължение на много години, с много труд, пеене, с много недоспиване“ – обяснява тя.

„Най-голямата промяна у мен беше, че свалих излишните килограми, за които ме разкъсваха. Тежеше ми, обиждаше ме. Имам хашимото, за което разбрах след време. Признавам, че ако някоя пълна жена ми каже, че се чувства перфектно, си мисля, че лъже. Тогава казвах, че ако някой ме хареса, ще ме хареса такава. Но това беше маска“ – разказва още Ивана..

Певицата на народа коментира и случващото се у нас около пандемията. „Пренаредих си гардероба, пренаредих си мислите, изчистих телефона си от хора, които вече не искам да чувам“ – казва изпълнителка.

Промо / Ивана – В твоя чест

Категорична е, че взетите мерки у нас за борба с пандемията са адекватни.

„Трябваше да има ред. Подкрепям мерките, които приеха у нас. Пътувала съм много. В чужбина се спазват правилата, защото има контрол и глоби. Аз си хвърлях фасовете през прозореца и като ме глобиха три пъти в Лондон спрях да го правя. Постоянно дават акъл на генерала, на правителство. Много сме силни зад кадър, но ако ти си в обувките на този човек, дали ще си толкова отворен, като не знаеш какъв риск носи дадена ситуация“ – подчертава тя.

Звездата на „Пайнер“ не крие, че е преминала през различни етапи в живота си и разкрива:„В различните етапи от живота бях различен човек. Ранима съм, състрадателна. Ядосвам се, че съм била наивна“.

Възхищава се на Азис, който успява винаги да провокира.

6 коментара към “Ивана: Има хора, които са ме прекарали”

 • Таня каза:

  Както съм сигурна, че има и хора, които ти си прекарала. „Певицата на народа“, която окраде песните на другите народи, а после безочливо говори за себе си като за творец със собствен стил. Толкова ли си отчаяна, че почна да ревеш по телевизията? Искрено се радвам на краха на един толкова лош човек като теб.

  • Анонимен каза:

   Абе хора вие няма ли си свои проблем или работа а сте тук да говорите пълни глупости по адрес на Ивана ужас е това Ало това е певицата на народа а вие какво прави те зад гърби й ужас е това но нищо само е така напред да сте живи и здрави и все така тъпи народ

 • Николай каза:

  Кариера и пари изкарани на гърба и труда на други автори. Абе да живее Сърбия, кралицата на кавъра, нищо свое няма и това говори за немощ, защото на готово и баба може. Не я харесвам.

 • Тя си знае каза:

  Познавайки лично тази “жена” искам да кажа на всички нейни подръжници не се лъжете по фалшивите сълзи!!! Съберете всички нейни интервюта през последните години и вижте, че тя говори едно и също. Защо не я попитаха колко плаща данъци на всичките си хонорари? Защо не я попитат за постановката и в сладко отмъщение ( дъщеря и работи за Халваджиян и решиха да и направят едно сладко отмъщение защото е залязваща “звезда” всичко беше нагласено и тя знаеше, че я снимат ) готвила чистила и т.н !!! Нека каже една рецепта, нека каже един препарат за почистване !!! относно певицата на народа не смея да я нарека такава. Това че пуши, псува като каруцарка, лицемерна И използва хората това не я прави певица на народа !!! Спрете моля спрете да ни занимавате с мутренско чалгарски лелички, които си изхарчиха паричките и търсят 20 минутна слава !!! Покажете нещо талантливо нещо истинско !!! Омръзна ми от тази ламтящи за пари и слава женица !!!!

 • Мик каза:

  Не съм съгласен с възхваляването на мутрата-крадец на републиката. Но интервюто беше добро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!