Ивана изригна гневно: Притесних се за себе си, това надмина всички човешки норми!

Ивана се изяви със своя бенд в емблематично столично заведение, което отпразнува 20-годишнината си. Преди седмица фолк певицата съобщи пред феновете си в социалната мрежа, че заради болест няма да може да гостува в „Забраненото шоу на Рачков“.

Това пък отприщи множество интерпретации и силно преувеличени писания за влошеното здраве на звездата, а  тя на свой ред реши да внесе яснота, като даде да се разбере, че слуховете за тежкото й състояние са силно преувеличени.

„Чак аз се притесних за себе си, изчитайки всички глупости от типа на „тежко болна“ и „попфолкът скърби…“. Да, знам, че заглавията продават, но това надмина всички човешки норми! ЖИВА и ЗДРАВА съм си и никога, Слава на Бога, животът ми не е бил „застрашен“. Ваксинирах се още през юли и сега преминах през Ковид- много леко, на крака. Мина като лека настинка или грип, затова не можах да се включа в „Шоуто на Рачков“. БЛАГОДАРЯ сърдечно на всички за хубавите думи, за пожеланията и подкрепата!“ – написа тя в социалната мрежа.

Ето защо Ивана не се появи в „Забраненото шоу на Рачков“

Ивана пусна и клипче от празника на заведението, на който участие са взели изпълнители от различни генерации – Борис Дали, Соня Немска и Валентина Кристи, Радо Шишарката, Еми Стамболова и Снежина от емблематичния дует „Марко и Снежина“.

Певицата на народа заложила на едни от най-големите си хитове, под съпровода на своя бенд, а с нея е и дъщеря й Теодора. Бузукарката Стояна също приковава погледите с атрактивно присъствие.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!