Ивана за един от най-тежките периоди в живота си / ВИДЕО

Ивана разкрива своята житейска философия навръх имения си ден. Певицата на народа разголва душата си и споделя най-съкровени моменти от личния си свят. Тя признава в телевизионен ефир, че на жени като нея е доста трудно да намерят любовта и да се отдадат на един мъж.

„Питам себе си: Ивано, ти можеш ли да живееш с един мъж до себе си, който е силен, властен, контролиращ като теб? При толкова еднаквост, дали няма да има някакъв сблъсък?  Казвам си, дали аз съм готова да направя такива компромиси, за да върви една връзка“ – признава изпълнителката в „Папараци“ по БТВ.

Тя е категорична, че не иска да прави компромиси, които да й отнемат свободата да прави това, което пожелае.

Звездата на „Пайнер“ не крие, че притесненията, страхът от утрешния ден са присъщи и на нея.

„Няма лошо човек да признае, че има моменти, в които го е страх. Че има моменти, в които се притеснява. Че има моменти, в които му се плаче. И това са съвсем нормални реакции. Започнах да се уча да приемам себе си такава, каквато съм в този момент. Понякога трябва да се случат лоши неща, за да усетя, че следващото, което ми се случва, е много хубаво. Уча се да благодаря“ – споделя тя.

Ивана разказва една от най-драматичните истории в живота  си, свързана със здравословен проблем, който открила съвсем случайно. „Направих операция и сега се чувствам що-годе добре“ – казва изпълнителката.

Вижте целия разговор във видеото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!