Ивана грее в топ форма, мотивирана за това, което предстои

Ивана грее в страхотна форма, със свежа лятна визия и добро настроение. Това е видно от публикуваните кадри от певицата в социалната мрежа.

В дъждовните есенни дни тя успява отново да увлече почитателите си, да им вдъхне сила и кураж, че по-доброто предстои. “Мъничко тъга от отиващите си летни дни и много надежда за това, което предстои“ – споделя звездата над един от кадрите. Феновете й веднага отвърнаха с многобройни харесвания, коментари и комплименти.

Лятото на 2021-а ще остане паметно за Ивана и за нейната публика. През юли и август обичаната певица направи два емоционални концерта във Варна и  в Бургас, които заредиха с много позитивно настроение присъстващите.

И до днес интересът към събитията е огромен в канала Planeta TV Official в YouTube, където може да видите с най-доброто телевизионно качество във формат UltraHD-4K, трепетите на публиката и емоциите от сцената в летния театър във Варна.

Не просто концерт, а истински спектакъл, изпълнен със съдържание, стил и класа подари Ивана и в Бургас.

Радко от „Пайнер“: Така се получиха нещата, че с Ивана си паснахме

“Българите заслужават тази емоция. Вълнението ми е голямо, но удовлетворението от блясъка в очите на публиката с нищо не може да се сравни” – откровена бе тя след края на своето морско турне.

На Кръстовден Ивана отбеляза 22 години на професионалната музикална сцена. Период, изпълнени с много хитове и любов. Дали пък есента няма да донесе още приятни изненади от певицата, предстои да разберем, а феновете са категорични, че всеки ден е празник с песните на Ивана.

Реклама

5 коментара към “Ивана грее в топ форма, мотивирана за това, което предстои”

 • Халтура каза:

  Ивана си изживя нейното време, вече нищо не й предстои в кариерен план

 • Jon Bon Jovi каза:

  Ivana I’ve got big wilde horse. He want to meet you and I need to feel your mouth on my big wilde horse and I hope then you ride on him all day and all night. I think about you and about your riding on my big wilde horse. He need you very very much.

 • Гери каза:

  Прекрасна е! Слуша ми се нейна авторска песен, с хубава музика и текст. Стига с кавъри, не сме в 2002ра година. Младите изпълнители са жадувани от публиката, защото имат хубави авторски проекти, дори не става дума само за поп-фолк жанра, а за всички стилове музика в нашата страна!

 • Николай Попниколов каза:

  Бях на концерта в Морската във Варна, това лято. Имам чувството, че пя като за последно, но не в добрия аспект, а като че ли вече, никой няма, никога, да я покани на участие. Концертът беше цели няколко часа и толкова много досади на публиката, че много от хората започнаха да со тръгват след третия час песни. И нищо ново под слънцето. Старите досасни песни „Като на 17“ и темподобни. Харесвам я Ивана, но мисля, че вече си изпя песните и нищо повече от това, което е постигнала в кариерата си, няма да ѝ се случи. Така че, време е достойно да се оттегли от светлината на прожекторите и даде път на младите, които го заслужават, а не цял живот да слушаме едните и същите глупости на Ивана и всички производни от „зората“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!