Зрителите решават кои таланти остават в „Гласът на България“

Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев ще се разделят с по един от своите най-добри гласове

Първият четвъртфинален концерт на живо в „Гласът на България“ е в събота вечер по bTV. На сцената ще се изявят 12 участници, които ще се борят за зрителския вот.

Феновете ще могат да гласуват във всеки един момент по време на концерта със есемес на номер 16 700 на стойност 1,20 лв с ДДС, като изписват името на своя фаворит на латиница: ATANAS, GALINA, HRISTIAN, IVA, IVANA, MARIA, NADEZHDA, NIKETSA, SIMONA, TINO, TODOR, VENIAMIN. Максималният брой от един номер е до 20 есемеса за всеки от участниците в рамките на един концерт.

Линиите за гласуване ще бъдат отворени по време на шоуто. Четиримата участници, събрали най-малка подкрепа от зрителите, ще напуснат шоуто две седмици преди големия финал.

Първият концерт на живо в Сезон 2019 ще бъде открит с общо изпълнение на 12-те финалисти, които вече репетират една от най-известните и обичани български песни. За място на полуфинала на шоуто ще се състезават по трима участници във всеки отбор.

Михаела Филева ще се бори за короната в „Гласът на България“ с вокалните таланти Христиан Ненов, Надежда Александрова и Вениамин Димитров.

Камелия ще разчита на гласовете на Тодор Симеонов, Кирил Хаджиев-Тино и Мария Величкова.

Графа влиза във финалните концерти с Атанас Кателиев, Галина Красимирова и Ивана Муцкова.

Симона Симеонова, Ива Георгиева и Николай Воденичаров-Никеца ще се опитат да коронясат за трети път треньора си Иван Лечев.

В събота вечер всички те ще разчитат на подкрепата на своите фенове, които с гласовете си не само ще им дадат шанс да се приближат към „титлата глас на България“ и наградата от 50 000 лева, но и ще подпомогнат изграждането на още една сцена за развитие на творци у нас.

bTV Media Group ще дари приходите си от смс гласуването по време на трите концерта на живо в подкрепа на кампанията за възстановяването на опожарените сцени на „Националния студентски дом” и възобновяването на творческата дейност там.

На 25 май Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев ще се разделят с по един от своите най-добри гласове. Кои ще са двамата певци от всеки отбор, които ще се качат на сцената на шоуто на полуфинала на 2 юни, зависи изцяло от вота на зрителите на bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!