Зрителите на „Планета“ заложиха на Цветелина Янева

Най-новият проект на Цветелина Янева – “Болка моя“ е песента, която регистрира най-голям зрителски интерес в PlanetaOfficial в YouTube през юни. Видеоклипът се появи в първите дни на месеца и бързо успя да получи признанието на меломаните както у нас, така и в чужбина.

Със стилно видео, интересна локация, модерен саунд и актуален текст, “Болка моя“ категорично си извоюва първото място и се настани на върха в класацията “Планета Топ 20“ за изминалия месец.

Следващото заглавие в подредбата е “Тръгвай си“ – вторият проект от мини филма, обединил Емилия и Денис Теофиков. Песента затвърждава мястото си в челната тройка от предния месец и продължава да е сред най-търсените и желани песни от публиката в клубовете и музикалните платформи.

Още с появата си в чарта, “Мамиш“ на Галин успя да се нареди сред водещите проекти, заемайки третото място.

“Добре ли си“ на Галена и Миле Китич този месец е 4-ти, а “Не ме занимавай“ на Малката пада с позиция надолу и вече е под номер 5.

“Акула“ на Емилия и Денис Теофиков се позиционира на 6 място, следвана от друг любим дует “Няма да ми мине“ на Галин и Лидия.

В първата десетка влизат още “Няма как“ на Яница, “Япма бана“ на Роксана и Силвър и ексклузивното трио “Давай на DJ-я“ на Теди Александрова, Илиян и Борис Дали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!