Златка Райкова се сгоди на сцената на "Като две капки вода" - Signal.bg

Златка Райкова се сгоди на сцената на „Като две капки вода“

Златка Райкова се сгоди на сцената на „Като две капки вода“. Една от най-големите изненади в историята на шоуто, а именно предложение за брак, беше акцентът на изминалата вечер. След автентично преобразяване в Мадона, Златка Райкова получи и предложение за брак от своята половинка – MMA боецът Георги Валентинов. Чаровната блондинка се развълнува не само от предложението, но и от присъствието на най-близките ѝ приятели. В публиката се появи и баща ѝ, специално пристигнал за повода.

Над 1 100 000 зрители бяха пред екраните с поредния епизод на култовото шоу. Впечатляващите имитации на участниците снощи и неочакваното предложение за брак привлякоха над 36% от зрителите пред екраните в България. Делът на епизода е най-високият отчетен от всички епизоди и сезони, излъчени от 2014 г. досега.

В най-гледаните минути над 1,5 млн. зрители гледаха звездите, успешно влизащи в кожата на своите образи. Видеогледанията на предаването, регистрирани от началото на сезона в NOVA Play, VBOX7 и лайвстрийма на nova.bg до момента, са над 1,2 милиона.

След многото успешни преобразявания победител за вечерта беше Константин с образа на Василис Карас. „Софи се справи безупречно и много прилича на мен“, заяви Марги Хранова за представянето на Софи Маринова като самата нея.

Боби Захариев получи одобрението на колеги и жури с преобразяването в Джеймс Браун, което му донесе и второ място в класацията за вечерта.

Следващата седмица Иван Юруков ще се превърне в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език заради Шер. Славин ще излезе напълно от зоната на комфорта с AZIS. Гери-Никол ще се впусне в огнени ритми с образа на Шакира. Златка Райкова ще покаже какво е бг рап като Ицо Хазарта. Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова. Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!