Златка Райкова: Никой нищо не е очаквал от мен

Златка Райкова успя да спечели симпатиите на журито и зрителите на „Като две капки вода“. Моделът разказа за участието си в шоуто за преобразявания. Красавицата не скри удовлетворението си от своето представяне до момента.

“Много съм доволна и щастлива, че оправдах доверието на хората след първия лайв на “Като две капки вода” и във втория излязох победител, което е нещо супер голямо за мен” – сподели тя пред Мира Иванова в “Събуди се”.

Златка Райкова е определяна  като откритието на шести сезон на шоуто за преобразявания. Тя спечели втория лайв със страхотното си изпълнение като Ваня Костова.

“Ваня Костова ми е любимка от дълги години. Не само тази нейна песен, но много други нейни са сред любимите ми. Може би дългото слушане на нейните песни ми е помогнало да вляза в нейния образ” – разказа победителката.

“Мога да приема определението, че съм “откритието на сезона” в “Като две капки вода”, защото никой нищо не е очаквал от мен. Смятам, че изненадата е по-голяма, когато човек не очаква нищо. Ако вземем предвид другите изпълнители, сред които са топ певци на България, хората имат очаквания за техните изпълнения. Така че е нормално да съм изненада” – смята моделът.

“Беше ми мечта да участвам в “Като две капки вода”. Нямах колебание да приема поканата. Повикаха ме на кастинг и след това, когато ми се обадиха, че съм одобрена, не можех да повярвам” – разказа тя.

Райкова все пак има известен опит като изпълнител. “Когато бях на 18 години, пеех в аматьорска група, но след това сметнах, че други неща са ми приоритет” – разкри тя.

Какво още разказа Златка Райкова за участието си в шоуто за звездни преобразявания, гледайте в интервюто ѝ с Мира Иванова за “Събуди се”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!