Здравко Мандаджиев: Винаги съм бил на първа линия

Здравко Мандаджиев търси прилика със своето дете

Здравко Мандаджиев се връща в своето детство с поредица от снимки, запечатали едни от най-хубавите му спомени.

“Стотици снимки проследяват моите детски моменти. Всяка една от тях ми носи някакъв спомен. Повечето от Вас знаят, че от малък се занимавам с изкуство и повечето снимки са в такава среда – от музикални изяви, на сцена” – разказва той в  “От моето детство”.

Здравко Мандаджиев показва първата си професионална фотосесия. Бил е само на 3 години. Той не пропуска да сподели чувствата, които го вълнуват сега, гледайки фотосите от дистанцията на времето.

“Като гледам тези мои снимки, на които за първи път съм застанал пред професионален фотограф, търся приликата с моето дете. И се питам дали прилича повече на мен или на майка си” – разказва изпълнителят.

Любопитен кадър от първата музикална изява на Здравко Мандаджиев, когато е на 4 години и е с акордеончето, което майка му донесла от Русия.

“Много хубави спомени, първа изява на сцена, първи вълнения… Гледам тези снимки и си спомням как публиката ме посрещна с много аплодисменти. Мисля, че много добре приех тези неща и не съм се притеснявал” – спомня си той.

В детската градина е участвал във всеки концерт и винаги на него са давали да пее солото.

“Много съм се смял, защото винаги съм бил на първа линия и съм подавал песните на останалите деца. Всички тези спомени са запечатани в снимки, които всеки път разглеждам с интерес и даже ги показвам на моя син.”

Като тийнейджър певецът постоянно ходи на екскурзионни летувания, организирани от неговата баба Здравка. На него се пада честта да изнася музикалната програма и да прави веселбата на всяка ливада или поляна, на която спирали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!