Звездни актьори специални гости на Джена в Лондон

В Лондон Джена сложи началото на поредицата от концерти у нас и зад граница, с които телевизия “Планета” отбелязва своето пълнолетие – 18 години. Празнична и много емоционална беше и срещата в Selby Centrе, където певицата представи любимите песни на българите във Великобритания.

Да видят и чуят певицата бяха дошли наши сънародници не само от Лондон, но и от Нотингам, Бирмингам, Манчестър и други градове.

Звездата на „Пайнер“ направи празника наистина български и запомнящ се. В своя репертоар тя включи, както най-големите си хитове от попфолка, така и обичани от българите хубави народни песни. Огромно хоро с българския трибагреник се виеше в залата, а публиката пееше заедно с нея.

“Вижте го, жени”, “Хулиган, “Горкото момиче”, “Яко ми е” предизвикаха еуфория в гостите, които повече от три часа не спряха да аплодират певицата. Специални гости на концерта на Джена бяха популярните актьори Йоана Буковска, Ивайло Захариев и Любомир Ковачев.

Въпреки краткото време, което Джена и нейният съпруг Атанас Стоев имаха в Британската столица, заедно с екипа на телевизия “Планета” успяха да се докоснат до атмосферата на Лондон преди Коледа, съобщават от музикалния канал.

Мегаполисът вече е украсен и многобройни приказни светлини огряват централните улици. Витрините на магазините примамват с коледните си украси, а в хората се усеща вълнението от предстоящите празници. Музикалното семейство също се потопи в тази атмосфера и побърза да зарадва своя син Наки с интересна играчка от най-големия магазин за деца Хамлис (Hamleys) на Риджънт Стрийт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!