Звездна музикална двойка вдигна сватба с куп премеждия / ВИДЕО

Звездната двойка Арти и Кристина Дончева, които станаха известни с участията си в музикални ралити формати, вдигнаха сватба. Двамата са се венчали на 10 април край морето, а съвсем скоро младото семейството ще се увеличи с един член.

„Оженихме се! Каквото и да напиша ще е малко! Искам първо да благодаря на семействата ни, които са прекрасни хора! Благодарим им за подкрепата, цялата любов и грижа. Благодарим на всички, които присъстваха! Благодарим и на всички, които се обадиха и на всички, които писаха, за да ни поздравят! На Артьом му благодаря. Благодаря му за търпението през годините! Благодаря му, че ме обича толкова чисто и истински, заради цялата ми същност! Щастлива съм, че преминахме през огромни битки, за да стигнем до тук! Пожелавам си семейният ни живот да бъде много емоционален, за да поддържаме огъня завинаги! А любовта, тя винаги е била наш спътник и завинаги ще бъде. Обичам те, любов моя!“ –  написа чаровната брюнетка в социалните мрежи.

Арти и Кристина разкриха пола на бебето си по забавен начин / ВИЖ

„Подписване като на кино. Приятели, този ден наистина никога няма да го забравим -10.04.2021г. Всички подробности и премеждия, през които преминахме ще ви ги споделим във видеото в края на седмицата, но накратко – кумовете ни забравиха пръстените. Добре, че нямаше друга двойка след нас и че всички го приеха от забавната гледна точка (освен майка ми)“ – написа певецът.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!