Звезди се обединяват в благородна кауза

Звезди на музиката се обединяват в благородна кауза, за да помогнат на нуждаещо се дете. На сцената ще пеят Невена Пейкова, Моисей, Дебора,  Максим, Дани Стефанова, Лилия Семкова, Мартина и други. Благотворителният концерт в полза на малкия Денислав Койчев ще се проведе в София на 12 април в клуб DELIGENCE. Начало на програмата 20.00 ч. и вход 10.00 лв.

Денислав Веселинов Койчев е от село Сърнево, Старозагорско. Роден е преждевременно на 15.07.2008 година, в 27 гестационна седмица, с тегло 1 200 гр. В осмия месец става ясно, че детето е с двигателно изоставане. Поставена му е диагноза детска церебрална парализа. Първото му лечение извън България е през 2014 година – в Полша, гр. Голдап, болница „Мечти”.

През месец март 2016 година за първи път заминават за лечение в Китай, гр. Фошан, провинция Нанхай. Там Дени започна лечение с традиционна китайска медицина, която дава много добри резултати. Лечението включва – рехабилитация, масажи, електростимулация, магнитна и билкова стимулация, терапия за финната моторика, иглотерапия, логопед.

„Благодарение на това лечение в Китай, Дени вече ходи сам, макар и да има още какво да се желае. Голямата ни болка е, че Дени още не може да говори! Този курс, който е шести подред, лекарите наблягат много на работа за говора и ни уверяват, че детето ще говори! Това е и голямата ни надежда, че Дени ще може да говори!“ – споделят родителите на детето.

Можем да помогнем на Дени с дарителски смс – DMS DENI на 17 777.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА УниКредит Булбанк гр. Раднево BIC: UNCRBGSF IBAN: BG87UNCR70001523465663

За превод през Еконт, посочете ГР. РАДНЕВО PayPal: vania0510@abv.bg Титуляр:Денислав Веселинов Койчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!