Звезди пускат нови песни преди концерта на „Планета“

Само две седмици остават до най-очакваното музикално събитие за феновете на попфолка – концерта на „Планета“. Вълнението за всички е голямо, а много от изпълнителите вече са готови за появата си на сцената на зала “Арена Армеец“.

В аванс организаторите от Планета ТВ издават, че общо 26 имена на музикална компания “Пайнер“ ще поздравят публиката на 4 декември, а няколко балета ще допълват представянето им с ефектна хореография.

Меломаните вече са любопитни и кои песни ще могат да чуят по време на спектакъла. Наред с емблематични хитове от историята на телевизия “Планета“, ще звучат и много актуални заглавия от 2018 година. Деси Слава, Райна, Джулия, Ваня и Илиян зарадваха почитателите си с нови песни в изминалия месец, а само преди дни това направиха и Галена, Емилия, Теди Александрова, Устата и Анелия.

До концерта “17 години телевизия “Планета“ се очакват още няколко горещи премиери от Джена, Емануела, Борис Дали и Галин, което е сериозна предпоставка, че гостите ще могат да станат свидетели и на няколко лайв премиери на голяма сцена по време на концерта.

Добро настроение и хумор също ще има по много, защото водещ ще бъде не кой да е, а Иван Динев – Устата, известен със своя пиперлив език.

Все още може да откриете билети в eventim.bg. На по-младите почитатели на звездите на телевизия “Планета“ обръщаме внимание, че всички лица под 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител по чл.8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето, защото в противен случай няма да бъдат допуснати в залата.

Деклараторът заявява, че носи пълна отговорност за малолетното/непълнолетно лице по време на престоя му в “Арена Армеец“ – София. Личните данни, които се попълват в декларацията се използват единствено и само за нуждите на въпросната декларация, а нея може да изтеглите от тук.

1 коментар към “Звезди пускат нови песни преди концерта на „Планета“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!