Звезди пеят за България

На 31 май част от големите родни музикални звезди ще се качат на една сцена, за да помогнат за съхранението на един от символите на България – Паметника на свободата на връх Шипка.

„Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, Веси Бонева и VS Dance, LaTiDa и „Бон-Бон“ ще пеят на специалната сцена, а всички средства, събрани от продажбата на билети, ще бъдат дарени за реставрацията на Паметника.

Грандиозният благотворителен концерт е под надслов „Звезди пеят за България“ и се организира от BILLA, а основен медиен партньор е bTV Media Group. Събитието се осъществява с любезното съдействие на Министерство на културата, Министерство на туризма, Министерство на младежта и спорта.

Концертът е част от дългосрочната национална кампания на BILLA „Ние обичаме България“, чиято цел е да спомогне за съхранението на 100-те национални туристически обекта. Всяка година инициативата ще подпомага различни обекти, които имат нужда от неотложна поддръжка и защита. Тази година обектът, който ще бъде подкрепен, е Паметникът на връх Шипка, тъй като се нуждае от спешен ремонт.

Билетите за концерта „Звезди пеят за България“ на 31 май от 19:00 ч. в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim. Ценовите категории са от 5 и 10 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Може да станете част от благородната кауза като закупите билет за концерта. Нека заедно съхраним Паметника на свободата на връх Шипка и спомена за подвига на безстрашните опълченци!

„И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!