Звезди на фолка с голям концерт в „Арена Армеец“

Звезди на фолка от различни музикални компании ще се изявят на сцената на “Арена Армеец” в благотворителен концерт

Звезди на фолка с голям концерт в „Арена Армеец“! Изпълнителите ще представят най-големите си хитове. Акцент ще бъдат актуалните проекти през годината, но няма да липсват и вечните песни в жанра.

И този път певците ще бъдат подкрепени от няколко балетни формации. Повече от три часа ще властват шоуто, специалните сценични ефекти и много добро настроение.

Най-нетърпеливите почитатели на попфолка вече могат да се снабдят с билети за спектакъла в мрежатана eventim.bg, за да изберат най-добрите места, в непосредствена близост до своите любими изпълнители.

В концерта участват изпълнители на Сънни Мюзик, Софи Маринова, Цветина, Анди, Пламена, Зоя Мутишева, която е част от Hit Mix Music, както и много други. Събитието ще бъде на 11 май от 19 часа.

Каузата е за набиране на средства за закупуване на медицинска апаратура за провеждане на физиотерапия. Ще се реконструира също басейн за лечение и ще се направи площадка за рехабилитация за деца с рахитни изкривявания, закупуване на понита и изграждане на сграда за животните, с което да спомогне оздравителния им процес. Билетите вече могат да бъдат закупени онлайн тук!

ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ НА ПОПФОЛК ПЕВИЦА ДОЙДЕ НА БЯЛ СВЯТ

2 коментара към “Звезди на фолка с голям концерт в „Арена Армеец“”

    • мис каза:

      Ами Мис ли си Глис ли си не знам но като гледам така наречените звезди къде са за благотворителност няма ги ?? Но като е за пари първи са нищо не краси така човек както добрината 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!