Звезди на Планета ТВ в празничните концерти за Великден

Един от най-светлите и почитани Християнски празници – Възкресение Христово и тази година ще бъде отбелязан с много концерти и хубава българска музика. За това ще се погрижат изпълнителите на телевизия “Планета Фолк“, които получиха покани да гостуват в различни градове.

Родопската певица Ангелина Милева ще пее на площад “Никола Вапцаров“ в Банско, в неделя. В Камен и Злати войвода, общ. Сливен, на Великден концерти има Деян Митев.

Здравко Мандаджиев заедно с танцово шоу “Кабири“ ще се срещне с почитателите на фолклора на 8 април – в Хисаря, а на 9-ти – в Асеновград.
Калина и Невена пък ще пеят в Северна България – в събота в Българско Сливово, общ. Свищов, а в неделя – в Борино, община Бяла. Великденски концерти на 8 април предстоят още в Ясна поляна, общ. Марица заедно с Пепи Христозова и във Велинград – с Поли Паскова.

В празничния неделен ден с два концерта и Янко Неделчев ще зарадва почитателите на българската народна музика. Те ще бъдат на площада в Добринище и в Елешница, общ. Разлог. Татяна и Тони Дачева пък са специалните гости на големия Великденски празник в Трън на 8 април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!