Звезди на „Пайнер“ с първи концерт в Калгари

Иван и Ивана Дякови са първите звезди на “Пайнер“, които ще гостуват на българската общност в Калгари. Концертът им там е на 12 април в голямата зала North Glenmore Park Community Association, а сънародниците ни с нетърпение вече очакват тези незабравими часове, които Царят на македонската песен и неговата дъщеря ще им подарят.

Автентичен лист с песни от българския фолклор ще стоплят сърцата на гостите, а още много обичани балкански мелодии ще звучат като специален музикален поздрав за тях. Това ще бъде втори спектакъл за Иван и Ивана Дякови на канадска земя, след емоционалната им среща с публиката в Торонто, а ден след концерта в Калгари, им предстои такъв и в Монреал.

Още преди заминаването си за Америка, Иван и Ивана Дякова дадоха заявка, че ще съчетаят музикалните си ангажименти с приятни разходки и посещения на забележителности, а снимките, които публикуват в социалните мрежи са доказателство за това. Част от последните кадри разкриват, че баща и дъщеря са успели да видят Амфитеатър и парк “Ред Рокс“ близо до Денвър, на чиято сцена са пяли звезди като Стинг, Бийтълс, U2 и др.

Преди това пък те са се насладили на цветния и многолик живот в световната столица на хазарта – Лас Вегас. До края на презокеанското си турне Иван и Ивана Дякови ще пеят и в Маями, където концертът им е насрочен за 14 април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!