Звезди на „Пайнер“ с празнични концерти в Лондон

Звезди на „Пайнер“ отбелязват 12-годишнината на „Планета Фолк“ с  празнични концерти в Лондон. Музикалният канал за българска народна музика стартира своето излъчване на 15 март 2007 година.

Вече 12 години “Планета Фолк“ е фаворит на българите у нас и по света с качествена продукция, представена от любими изпълнители. Програмата на медията цели да съхрани традициите и българския дух както и любовта към всичко родно.

На особено голям интерес телевизия “Планета Фолк“ се радва от българите в чужбина и неслучайно точно там се организира поредица от концерти по случай годишнината от старта на любимия канал.

На 15 март Мегазвездата на телевизия “Планета“ – Ивана и нейният бенд ще бъдат специални гости в Лондон. Домакин на срещата е българският ресторант “Уникат-2“, където звездите на “Пайнер“ често могат да бъдат аплодирани на живо.

Още на следващия ден тържествата в английската столица продължават заедно с Деси Слава и Райна. Певиците и организаторите отправят покана към всички българи да споделят с тях една емоционална и незабравима българска вечер. В празника в Selby Centre ще се включи и състав за народни танци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!