Звезди на „Пайнер“ разпалват морски страсти

Ето къде почиват някои от звездите на компанията

Звезди на „Пайнер“ вече разпалват морски страсти. Познатият рефрен “И замирисва на море“, посветен на лятото и морето, вдъхнови част от изпълнителите на музикалната компания. Първите им морски снимки вече се радват на много лайкове в социалната мрежа.

Преслава и Дамян Попов избраха тази фраза като послание към кадрите, с които правят съпричастни феновете на своите летни пътешествия. Не само те обаче предпочетоха юни, за да се отдадат на релаксиращи моменти на плажа.

Ивелина Колева не пропуска да отдели част от свободното си време, за да се наслади на слънчевите лъчи. Изборът й е Кибела бийч, намиращ се в близост до Балчик.

Галин също сподели морски кадър в мрежата, който подсказа на почитателите му, че отново предстоят горещи летни партита по българското Черноморие.

Джулия откри сезона с няколко снимки от плажа, на които демонстрира перфектна форма. Синьо безбрежие откриваме и в новите снимки на Цветелина Янева и Глория, които черпят вдъхновение от морския пейзаж.

Примата на модерния фолк пренася последователите си в Гърция, където често обича да почива, а до преди дни в южната ни съседка бе и Мария. Македонската певица Елена Велевска също е на ваканция в Гърция, заедно със своите три деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!