Звезди на „Пайнер“ пеят в празничния 24 май

Изпълнителните на “Пайнер” веселят почитателите на фолклора

Звезди на „Пайнер“ пеят в празничния 24 май. Празник без хубава българска музика не може да има, затова изпълнителните на музикалната компания  ще веселят почитателите на фолклора в празничния майски уикенд.

Тържествата започват ще тази вечер с концерта на Поли Паскова в Николаево, област Стара Загора, където певицата ще бъде с танцов ансамбъл “Чинари”.

Формация “Паскалев – Пловдив” пък ще се погрижат за незабравимия празник на жителите и гостите в Караджалово, община Първомай на 23 май, а на следващия ден – на тези в Жълти бряг, община Стамболово.

В концертите за 24 май ще се включи и Пепи Христозова с музикален маратон в няколко български кътчета. Участията стартират на 23-ти от Маджарово, местност Хасара, следва Добровница, община Пазарджик на 24 май, а финалът на срещите ще постави гостуването й в Песнопой, община Хисаря на 26 май.

В Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост Росица Пейчева също ще пее за своите почитатели в Настан, община Девин, а на 27 – за тези в Казанлък. Сапарева баня ще посрещне Нелина на 25 май, а Гулянци – Сестри Диневи. На следващия ден фолклорният дует е гост в Скобелево, община Димитровград.

Празничният уикенд ще завърши с концерти на Иван Дяков в Равно поле, област София, на Калина и Невена в Красново, община Хисаря, както и на оркестър “Канарите” в Горски извор, община Димитровград и оркестър “Пловдив” в Беловица, община Хисаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!