Звезди на „Пайнер“ изкушават с топ дестинации

Лятото изкушава все повече звездите на „Пайнер“ за пътешествия в различни дестинации. За най-емоционалните моменти от близки и далечни страни изпълнителите споделят чрез красиви кадри в социалните мрежи.

Така например Глория е сред най-запалените пътешественици. Тя често посещава екзотични места и разкрива пред почитателите си вълнуващи моменти, запечатани на интересни фотоси. След ваканцията във Виена, изпълнителката отново предпочете Гърция и Средиземноморието, за да се зареди с положително настроение, а защо не и ново вдъхновение.

Анелия също се наслади на бреговете на Северна Гърция на кратък отдих и не пропусна да зарадва многобройните си фенове с кадри от там. Още в понеделник ще продължим пътешествието с Анелия, защото телевизия “Планета“ е подготвила филма “Фестивал с Анелия“ от поредицата “Песен без граници“, в който темата е срещите на певицата с българите във Великобритания.

Заклети туристи сред изпълнителите на музикална компания “Пайнер“ са поп идолите Лазар и Дамян Попов, между които върви истинско “състезание“, кой ще се тагне от по-интересна локация. Този път Лазар заложи на Монако и Монте Карло, а Дамян Попов – на Прага и Лисабон.

И докато някои пътуват само за удоволствие, други успяват да съчетаят професионалните си ангажименти с развлеченията.

Райна постави своеобразно начало на пътуванията през Лято 2019 в Германия, където наред с концерта си в Нюрнберг, намери време да разгледа и архитектурата на града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!