Звезди на “Пайнер“ в празнични фиести за Деня на влюбените

Звезди на  “Пайнер“ не пестят своята любов и се раздават до край за многобройните си почитатели. Голямата изненада в дните около 14 февруари са музикалните срещи с българските звезди не само у нас, но и в чужбина.

Навръх Св. Валентин концерти в Европа ще имат Малина, Роксана, Фики и Устата, а ден по-късно и Джена също ще поздрави с песен българите в чужбина.

На 14 февруари в Германия меломаните ще можете да празнувате с част от фолк изпълнителите. Малина вече се готви за музикална среща с феновете на попфолка в Нитендорф. Изпълнителката на хита “Не те забравям“ обещава горещи страсти, горещи ритми и много танци на всички, които споделят двойния празник с нея.

Коя е най-добрата балада на 2019-а година?

По същото време в Мюнхен ще се състои и още едно балканско парти, в центъра на което обаче ще бъде Фики. Няма съмнение, че вечерта ще бъде незабравима и изпълнена с хубави емоции, а съботната нощ също предвещава да донесе много радост и добро настроение за сънародниците ни в Германия. Там на 15 февруари ще пее Джена, а градът-домакин на концерта й е Кьолн.

В  Лондон ще има парти, посветено на Празника на виното и любовта. Гостите ще могат да се забавляват в компанията на Иван Динев-Устата, който е подготвил разнообразна програма от хитове и забавни истории за тази среща.

Сънародниците ни в Гент пък са нетърпеливи да се веселят с Роксана, която е гост-звезда на празнична музикална фиеста за Свети Валентин в Белгия. Певицата често гостува там и всяка нейна изява е съпроводена с много веселие и хубави спомени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!