Звездите на „Пайнер“ разходиха горещи тела по плажа

В пика на летния сезон морето е притегателен център и за звездите на „Пайнер“, които не пропускат да се радват на хубавото време във всеки удобен момент като показват горещи тела на плажа. Тези дни с морски снимки в социалните мрежи изкушаваха Джена, Глория, Галин, Преслава, Кали, Ариа, Анелия и Димана.

Лятото е безкраен извор на вдъхновение, а фотосите на звездите са придружени от мъдри мисли и цитати.

Джена споделя простичка истина, която със сигурност води към щастието. “Ценете всичко, което имате и Ви се дава!

Глория също е откровена за своята рецепта за хармония и безвремие: „Лято, море, пясък, вятър, мокри коси – така обичам… Не мислиш за суета, глезотии и т.н! Плуваш, наслаждаваш се, живееш, това е!”

Преслава  е категорична в твърдението си, че всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август.

Галин пък изпраща на своите почитатели много оптимизъм: “Не се предавай, ако някъде сбъркаш, човек се учи от своите грешки, нали? Опитай отново и успех ще постигнеш, защото с борба Живот се гради.”

Ариа зарадва последователите си със секси снимка по бански от своята ваканция, а нейното послание гласи: “Живей смело, прави грешки, рискувай и не се примирявай с нищо, защото животът има тенденция да свършва!”

Кали отдавна е доказала, че гледа философски на живота и споделя една мисъл на Андре Жид, в която се крие и нейната истина за щастие: “Човек не може да открие нови океани, освен ако няма куража да изгуби брега от поглед.”

1 коментар към “Звездите на „Пайнер“ разходиха горещи тела по плажа”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!