Звездите на „Пайнер“ изгряха в коледен Лондон

Звездите на „Пайнер“ по традиция се срещат с почитателите си в Лондон през най-празничния месец на годината. Английската столица е не само любима дестинация за пътувания, но и място за среща с всички, които харесват българската музика. Концертите на родните изпълнители там винаги са повод за хубави емоции и страхотни преживявания.

В атмосферата на приказно красивия град в края на годината, когато празничната украса го превръща във феерия от светлини, се потопиха Галена, Галин и Пепи Христозова, които съчетаха професионалните си ангажименти в края на ноември с удоволствието да усетиш коледната атмосфера на Лондон.

И докато изпълнителките бяха специални гости на български партита, то Галин избра тази локация за реализацията на своя най-нов музикален проект “Как си, кажи“. Всички те не пропуснаха възможността да си направят красиви снимки, които споделиха и с почитателите си в социалните мрежи.

Пепи Христозова пък е щастлива, че по-малко от месец след своята първа визита в Лондон, отново ще има възможност да го посети още тази седмица. На 15 декември звездата на телевизия “Планета Фолк“ е специален гост на коледния събор “Кралете на българската народна музика“, организиран от издателя на в. “Будилникъ”, инж. Емил Русанов.

Още няколко обичани изпълнители пътуваха до Лондон този месец – Ани Хоанг, Преслава, Цветелина Янева и Невена от фолклорния дует Калина и Невена. Те също се насладиха на вълшебни гледки и много красота, а част от тях се потопиха в магията на Коледния базар Winter Wonderland в Хайд парк.

Телевизия “Планета” и звездите на “Пайнер“ имат трайно присъствие през годините в Коледен Лондон. С концертите си те превърнаха в традиция и отбелязването на рождения ден на музикалната медия в британската столица. Най-грандиозен и запомнящ се бе спектакълът през 2015-та, събрал на една сцена Глория, Ивана, Преслава, Борис Дали и Галин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!