Звездите на „Пайнер“ зареждат с настроение / ВИЖ

Навръх Благовещение звездите на „Пайнер“ показват, че са заредени с много надежда и позитивизъм. Въпреки че навън обстановката е зимна и заради пандемията от коронавирус се налага да стоим вкъщи, спазвайки социалната изолация, доброто настроение и вярата не бива да ни напускат.

С много оптимизъм зареждат последователите си и популярните лица у нас.  Снежната пролет провокира доста изпълнители да публикуват снимки от кратките моменти, когато са навън.

Дамян Попов шеговито пита: “Та какъв казвате е сезона?”, а Ани Хоанг прикани: “Остани си вкъщи… То няма никой по улиците”. Категоричен е и Денис Теофиков: “Отивам си вкъщи!”, а Галин нагледно показва, че когато ни се налага да излизаме навън, е добре да ползваме маски и така да пазим не само себе си, но и другите край нас.

Тийн-идолите Данна и Кирил Атанасов, които имат и съвместна песен – “Как ще си простиш”, припомнят, че чистият въздух никога не е излишен, така че по-често трябва да проветряваме домовете си.

За спортна натура като Джулия, карантината я провокира да търси алтернативни форми за тренировки. Певицата е оптимистично настроена, но е категорична: “Желая на всички в най-скоро време отново да можем свободно и спокойно да бъдем #навън, но за сега Ви желая търпение, спокойствие и хармония #удома.”

Фолк звезди се показаха като деца / СНИМКИ

“Изпращам любов… Липсвате ми” – така Галена се обърна към своите последователи в социалните медии, а Ивана на крие, че: “В тази извънредна ситуация имам време да свърша нещата, които отлагам от години и да пренаредя оттук нататък приоритетите си.

” Емоционална е и Глория, която след като пя свои песни в Instagram на феновете, се обърна към тях: “Много топлина и позитивна енергия от снежна София Ви изпращам!”

Ваня пък дава сили на почитателите си с думите: “Този, в чиято душа свети слънце, ще вижда слънце и в най-мрачния ден…”.

1 коментар към “Звездите на „Пайнер“ зареждат с настроение / ВИЖ”

  • Митко каза:

    Обичам музиката им, но Бог да ми пази душата от заразата на туй настроение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!